Demi Mur varala Eštona Kučera

Glas Srpske
Demi Mur varala Eštona Kučera

Magazin "In Touch Weekly" piše da je holivudska glumica prevarila supruga sa kolegom Benom Holingsvortom.

Nakon što je "pukla bruka" da je Ešton Kučer prevario Demi Mur (48), američki tabloid "In Touch Weekly" piše da ni Demi nije nevinašce, nego da je ona, navodno, imala kratku aferu sa kanadskim glumcem Benom Holingsvortom, Kučerovim prijateljem, koji je od nje mlađi 21 godinu.

Iako "neimenovani izvor blizak glumcu" koji je dao intervju magazinu ne precizira kada se navodna afera dogodila, on otkriva da su se Demi Mur i Ben Holingsvort upoznali prije nekoliko mjeseci, kada se on doselio u Los Anđeles iz Kanade, a Demi mu obezbijedila ulogu u seriji "The Beautiful Life" koju je producirao Ešton Kučer.

- Demi i Ben su poslije jedne žurke završili na zadnjem sjedištu automobila vodeći ljubav - rekao je za tabloid neimenovani izvor blizak glumcu.

Na šestu godišnjicu braka Ešton je prevario Demi na zabavi u luksuznom apartmanu hotela u San Dijegu sa 22-godišnjom Sarom Lil.

Od tada Demi i Ešton većinu vremena provode odvojeno, ona u Los Anđelesu, a on u Njujorku.

I prije Eštonove nevjere par je imao problema u braku, zbog čega su išli na bračno savjetovanje. Njegov vanbračni izlet sa Sarom bio je kap koja je prelila čašu. Demi je tada pod velikim pritiskom medija, bliskih prijatelja i porodice odlučila da ode kod advokata i traži savjete o razvodu. Bračno savjetovanje im nije pomoglo pa je advokat bio jedino što joj je preostalo. S njim je razgovarala o raspodjeli imovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana