Demi izgleda bolje od svojih kćerki

Agencije
Demi izgleda bolje od svojih kćerki

Jedno od najpoznatijih lica Holivuda, pedesettrogodišnja holivudska glumica Demi Mur izgleda kao da ne stari.

Lijepa glumica oduševila je sve prisutne na crvenom tepihu u Los Anđelesu. Ne samo što je zasjenila ostale dame zasijavši u interesantnoj haljini, već je izgledala kao dvadesetogodišnjakinja.

Inače, mladolika Demi je nekoliko puta do sada negirala da je njen izgled rezultat plastičnih operacija.

Uprkos njenom demantovanju, dobro upućeni izvori tvrde da je estetski hirurg Brajan Novak zaslužan za njen sjajan izgled.

- Brajan Novak je fantastičan hirurg i njegovi klijenti izgledaju kao da njima nije rađen nikakav hirurški zahvat. Demi ne podnosi kada neki dio njenog tijela nije savršen - izjavio je njen blizak prijatelj koji je želio da ostane anoniman.

Mnogi komentarišu kako ova poznata mama tri kćerke često djeluje kao da je njihova sestra kada ih negdje fotografišu zajedno.

Osim po dobrom izgledu, Demi je poznata i po sjajnim glumačkim kreacijama. Filmsku karijeru započela je 1982. filmom "Parazit", a zatim je 1988. godine uslijedio "Sedmi znak".

Postala je popularna devedesetih godina prošlog vijeka  zahvaljujući nastupima u filmovima "Duh", "Nepristojna ponuda" i "Striptiz".

Još 1992. slikala se gola i u poodmakloj trudnoći za naslovnu stranu časopisa "Veniti fer", a kasnije se ponovo fotografisala za isti časopis obučena u obojeno odijelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana