Demantuje plastične operacije: Moje lice će se još menjati

Agencije
Demantuje plastične operacije: Moje lice će se još menjati

Izgleda da mlađe sestre Džener u korak prate starije sestre Kardašijan. Sada se i najmlađa od njih našla na naslovnoj strani magazina.

Najpopularnije tinejdžerke na svijetu Kendal i Kajli Džener su nedavno čak objavile i svoje autobiografske knjige – i to sa 17 i 19 godina. Imaju i svoju modnu liniju, uspješan brend, a sada je i Kajli Džener dobila mjesto u medijima.

O simpatičnoj tinejdžerki se posljednjih nekoliko mjeseci pisalo u novinama iz jednog razloga – stalno se nagađalo da li je povećala usne ili nije. U svom prvom intervjuu za magazin ‘Kosmopolitan’ ona otkriva istinu.

"Dok sam bila mlađa teško mi je bilo da živim pod tolikom medijskom pažnjom. U tinejdžerkom periodu se suočavate s mnogim promjenama u svom životu, pogotovo kada ste poznati, ima i mnogo više ‘hejtera’ pa nije lako, posebno kad su sve vaše starije sestre tako lijepe. Mogu imati krize i reći da više ne želim ovakav život, ali na kraju ne bih to mijenjala ni za šta na svijetu. Ima mnogo više pozitivnih nego negativnih strana", izjavila je.

Rijaliti zvijezda se oglasila i oko tračeva o povećanju usana.

"Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se tek mijenjati. Sada kada znam sve tajne šminkanja i kako može promjeniti lice i sigurno ću ih koristiti. Nisam protiv operacija. Nikad ne reci nikad, ali trenutno mi ne trebaju", izjavila je.

Kajli je progovorila o razvodu svojih roditelja – "Nisam govorila ništa dok je trajalo snimanje. Samo bih otišla u svoju sobu i plakala. Ali, ako su oni srećni i ja sam valjda", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana