Del Boj i Rodni ne govore: Poslije "Mućki" izgubili su svaki kontakt, a razlog je neočekivan!

GS
Del Boj i Rodni ne govore: Poslije "Mućki" izgubili su svaki kontakt, a razlog je neočekivan!

Gotovo svaka osoba je u Srbiji gledala legendarnu seriju "Mućke". Decenijama je na vrhu liste najgledanijih programa u istoriji britanske televizije i proglašena je za seriju čiji bi povratak na male ekrane Britanci najviše željeli. Likovi Rodnija i Del Boja Trotera su neponovljivi u svetu komedije. A fanovima se slomilo srece kada je u javnost izašla informacija da nekadašnje kolege ne razgovaraju.

Del Boj i Rodni su na ekranima glumili braću koja su unijela smeh u kućama mnogih ljudi širom svijeta. Tokom snimanja serije "Mućke" su se družili, a kako su godine prolazile oni su izgubili kontakt.

- Nikolas je postao povučen. Nažalost, više se ne viđamo toliko često. Ponekad život tako funkcioniše, rekao je Dejvid Džejson u razgovoru za Radio Times.

Glumac je dodao i da mu je snimanje "Mućki" jedan od najlepših perioda u životu.

-To nije bio posao. Snimanje je izgledalo kao luda zabava s prijateljima. Voleli smo se, istakao je glumac.

Podsjetimo se da je ser Dejvid Džejson ove godine napunio 83 godine, a najveću čast doživeo kada ga je kraljica Elizabeta proglasila vitezom Velike Britanije zbog doprinosa umetnosti i kulturi te zemlje.

Njegova čuvena replika "sledeće godine u ovo vreme ćemo da postanemo milioneri" se po svemu sudeći mogla primenjivati i na njegov život, a mnogi su komentarisali kako je ovaj glumac u svemu "kasno palio". Kasno je postigao veliki profesionalni uspeh, kasno je postao otac i kasno se oženio. Ipak, u svemu je uspio, piše Kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana