Dekoltei koji su izazvali skandal

Glas Srpske
Dekoltei koji su izazvali skandal

Kada neka starleta pokaže gotovo sve što ima, nikome ništa, ali od nekih žena se očekuje da svoje atribute skrivaju od oka javnosti, bar u određenim situacijama.

Sajt www.odee.com donosi popis dekoltea zbog kojih se digla prašina, a pored kojih niko nije ostao ravnodušan.

Megan Mekejin, kćerka konzervativnog republikanca, senatora Džona Mekejina na Tviter je 2009. godine postavila svoju fotografiju na kojoj se ističe izuzetno bogat dekolte. Njeni sljedbenici znali su da je Megan znatno liberalnija od svog oca, ali komentari na fotografiju bili su uglavnom negativni.

U septembru 2010. godine Kejti Peri je gostovala u dječijoj emisiji "Ulica Sezam" prilikom čega je pjesmu Hot 'N' Cold otpjevala u duetu sa Elmom. Poslije nastupa nije se pričalo o pjevanju, već o njenom dekolteu. Kejti je kao i obično odabrala haljinu koja je jedva obuzdala njene grudi i navukla na sebe bijes brojnih roditelja.

Pored toga, prva asocijacija na Oktoberfest su prsate konobarice u dindirlicama sa kriglama piva u rukama. Upravo taj lajtmotiv iskoristili su i organizatori Oktoberfesta u Sent Luisu. Iako je reklama prethodno odobrena, nakon što su plakati sa silikonskim plavojkama oblijepljeni po gradu, nastao je skandal. Neimenovani dušebrižnici su plakate proglasili neumjesnim i morali su biti uklonjeni, a kampanja je otkazana.

Salma Hajek je gostovala na 10. godišnjici dječjeg festivala Nikelodeon Dora kako bi predškolskoj djeci pročitala priču. Zvijezda dana bio je naravno njen dekolte. I tu su se pojavili roditelji koji smatraju da djeca iz nekog razloga ne bi trebalo da gledaju u bujno žensko poprsje.

Kada je Hilari Klinton u julu 2007. godine pokazala malo više kože, te se našle na udaru javnosti. Amerikancima je to odmah upalo u oči. Mnogi su njen decentni dekolte proglasili neprimjerenim, te je ono malo poprsja što je otkrila postalo predmet brojnih rasprava. Poslije ovog 'incidenta' Hilari pazi da uvijek bude propisno zakopčana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana