Dejvid Gandi najplaćeniji maneken

Agencije
Dejvid Gandi najplaćeniji maneken

Britanac Dejvid Gandi najplaćeniji je muški maneken na svijetu. Bio je jedini muškarac među britanskim supermodelima koji su učestvovali na ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu.

Preplanuo, visok i sa savršeno oblikovanom bradicom, proslavio se 2007. godine u reklami za muški parfem, u kojoj se pojavljuje u veoma tijesnom donjem vešu.

Maneken koji ima 32 godine neprekidno je u pokretu. Tokom samo jednog mjeseca dva puta je bio u Los Anđelesu. U planu je dvodnevno putovanje u Barselonu, gdje treba da snimi reklamu, zatim u Majami, gdje će provesti pet dana, poslije toga kratka posjeta roditeljima na Floridi, a onda put u Škotsku.

 - To je prilično intenzivan život. Imate od 85 do 90 letova godišnje. Letim u biznis klasi dvije ili tri godine. Ranije sam putovao ekonomskom klasom, što je bilo veoma neprijatno, jer sam visok 190 centimetra - kaže Gandi.

Roditelji su mu bili radnici, ali su razvili uspješan biznis, prvo u oblasti transporta, a kasnije su počeli da se bave nekretninama.

U intervjuima Gandi nerado govori o svojim ljubavnim vezama. Zabavljao se sa engleskom pjevačicom i tekstopiscem Moli King i manekenkom Sarom An Meklin. Iako ima profile na društvenim mrežama, kaže da ne razumije slavne ličnosti koje neprestano tvituju o svom privatnom životu.

 - Idete na snimanje sa lijepom djevojkom, zbližite se sa njom, a posmatra vas gomila ljudi i to nije nimalo romantično. U ovom poslu uvijek postoji faktor ljubomore, koji se ublažava ako ste u vezi sa nekim iz iste branše - objašnjava maneken.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana