Dejvid Bekam za vikend ženi sina

GS
Foto: Arhiva

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin, za vikend bi trebalo da oženi svoju dugogodišnju devojku Nikolu Pelc. Par se nedavno vjerio, a u subotu bi trebalo da se održi spektakularno vjenčanje. Sin legendarnog fudbalera Dejvida Bekama svoju je djevojku zaprosio prije dve godine, a čini se da su datum odavno odabrali.

Na vjenčanju neće biti Elton Džon koji u to vrijeme svira na turneji. Ali, zato će doći Gordon Ramzi, sve Spajsice sa kojima je nekada nastupala Viktorija Bekam, glumica Eva Longoria, Madonin sin Roko Riči i drugi, pišu strani mediji.

Šuška se kako bi se mogao pojaviti odbjegli kraljevski par - Megan Markl i princ Hari. Sin Bekamovih za kumove je uzeo mlađu braću Kruza i Romea, dok će Nikoli kum biti brat Bred, a djeveruša će joj biti baka. Bekamova buduća supruga će nositi vjenčanicu brenda Valentino, a nakon ceremonije presvući će se u drugu haljinu koju će joj navodno kreirati Viktorija Bekam. Bruklinova mlađa sestra Harper će biti djeveruša, a tata Dejvid Bekam je zadužen za govor.

Vjenčanje će se održati u subotu u Palm Biču na Floridi, a navodno je u ovu cijelu ceremoniju uloženo čak tri miliona funti što dovoljno govori kakav raskoš i spektakl očekuje sve one koji su dobili pozivnice za vjenčanje najstarijeg sina Bekamovih. Nikola je već ranije bila otkrila da će se njih dvoje vjenčati na preko 100 miliona vrijednom imanju njenog oca, američkog biznismena Nelsona Pelca.

"Imanje Nikolinog oca je savršeno za svadbenu ceremoniju. Uz raskošnu vilu s 27 spavaćih soba ima bazen, prostrane vrtove i slikovit pogled na more”, kazao je izvor za strane medije. Gosti će se morati pridržavati strogih pravila poput nekorišćenja mobilnih telefona i uključivanja na društvene mreže, a pravo na prve slike mlade i mladoženje dobio je časopis Vogue, prenosi B92.

Nikola Pelc je rođena u porodici industrijskog milijardera Nelsona Pelca, a njena porodica je bogatija od Bekamovih, te prema izvorima bliskim paru, oni će potpisati bračni ugovor da bi unapred riješili sve vrste finansijskih pitanja. Bruklin i Nikola upoznali su se 2017. godine, a dvije godine kasnije potvrdili su da su u ljubavnoj vezi. Vjeridbu su potvrdili na ljeto 2020. godine putem Instagrama kada je Bruklin otkrio da je zaprosio svoju devojku, a ona mu je rekla "da".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana