Dejvid Bekam postao zvanični ambasador piva Stela Artoa

Tanjug
Foto: Tanjug/ AP

LEVEN- Multinacionalna kompanija za proizvodnju piva i drugih pića Anhojzer-Buš Inbev (Anheuser-Busch InBev) angažovala je bivšu fudbalsku zvijezdu Dejvida Bekama za zvaničnog ambasadora svog piva Stela Artoa.

Finansijski uslovi ugovora nisu objavljeni, a Bekam će se za početak pojaviti u televizijskoj reklami za pomenuti brend piva, prenosi Si-En-En.

Dejvid je živio na mnogim mjestima i napredovao u mnogim različitim industrijama, a sada otvara novo poglavlje koje je usresređeno na porodicu, putovanja, kuvanje i trenutke koji imaju posebnu vrijednost, izjavio je potpredsjenik odjeljenja globalnih brendova firme Anhojzer-Buš Inbev, Ričard Opi.

Prema Opijevom mišljenju, ovo je savršen trenutak da Bekam i Anhojzer-Buš Inbev udruže snage i "ožive tu energiju na globalnom nivou".

Kompanija sa sjedištem u belgijskom gradu Levenu je nedavno saopštila da su njeni ukupni prihodi u 2023. godini porasli za 7,8 odsto međugodišnje na 59,38 milijardi dolara, dok je cjelogodišnji čist profit iznosio 6,89 milijardi dolara, preneli su mediji.

Anhojzer-Buš Inbev se uprkos dobrim rezultatima na globalnom nivou suočio sa značajnim padom prodaje u Sjedinjenim Američkim Državama, za 9,5 odsto međugodišnje u cijeloj 2023. godini i za 17,3 odsto međugodišnje u četvtom kvartalu 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana