Dejvid Bekam: Moji sinovi će sigurno slamati ženska srca

Agencije
Dejvid Bekam: Moji sinovi će sigurno slamati ženska srca

Bivši kapiten fudblske reprezentacije Engleske Dejvid Bekam, koji je već neko vrijeme u zasluženoj penziji, svjetsku slavu stekao je ne samo potezima na terenu, već i van njega.

Tajna Bekamovog uspjeha leži u marektingu i novim pristupima, koji su koristili njegovi savjetnici i supruga Viktorija, a Bekam se nada da se isti uspjeh pratiti i njegove sinove kako u životu tako i u ljubavi.

Naime, Bekam je nedavno izjavio kako je uvjeren da će njegovi sinovi Bruklin (14), Romeo (11) i Kruz (8) kad porastu biti pravi zavodnici koji će svojim šarmom slamati ženska srca.

Bivši fudbaler nije mogao da odoli, a da se sam ne fotografiše zajedno sa djecom na modnoj reviji njegove supruge Viktorije Bekam u nedjelju povodom Njujorške nedjelje mode i tako pokaže svima kako su njegova djeca lijepa i dobro vaspitana.

"Lijepo su vaspitani, imaju humora i zbog toga mislim da će kad porastu imati veliki uspjeh među ženama" otkrio je Bekam koji je uvjeren da njegova supruga Viktorija sigurno ne dijeli isto mišljenje.

To da pubertet nije lak period potvrdio je i ovaj bivši fudbaler koji kaže da se najstariji sin Bruklin svakodnevno muči da namjesti frizuru, ali da je veoma srećan jer im to nije najvažnije u životu već sport , odnosno fudbal u kojem uživa i mala dvogodišnja Harper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana