Darko Rundek odlučio da proda tri gitare iz svoje kolekcije: Imam ih mnogo

Agencije
Darko Rundek odlučio da proda tri gitare iz svoje kolekcije: Imam ih mnogo

ZAGREB - Hrvatska muzička legenda Darko Rundek odlučio je da proda tri gitare iz svoje bogate kolekcije istih, a više informacija o tome podijelio je na svojim društvenim mrežama.

Uz fotografije gitara koje su dostupne u prodaji u jednoj zagrebačkoj radnji Rundek je objasnio kako je riječ o tri različita modela - električnoj gitari „Framus“ iz 1972., elektro-akustičnoj gitari „Godin Acusticaster “ i 12-žičanom „Ovationu“ iz 80-tih.

Muzičar je istakao kako su ove gitare njemu poslužile na brojnim koncertima te da se nada da će tako biti i s nekim drugim.

-Dragi prijatelji gitaristi i oni koji će to tek postati, u dućanu Audio Epilog prodaju se ove moje gitare. Sve su dale svoj zvuk mojim brojnim koncertima i snimkama, a sada mogu i vašim. Ako nekom znači, mogu na instrumentu ostaviti potpis ili drugi znak da je nekad bio moj - stoji u njegovoj objavi uz adresu gdje se radnja nalazi.

Pjevač nije otkrivao cijenu muzičkih instrumenata, kao ni razlog zašto ih prodaje, ali za hrvatski „Jutarnji“, objasnio je kako ih ima mnogo.

.-Imam mnogo gitara. Ove tri odlučio sam prodati jer će sigurno nekoga uveseliti, a meni ostaje još najmanje šest. Svaka je drugačija, neka s plastičnim žicama, neka električna - zaključio je Rundek

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana