Darko Lazić divljao na motociklu

Glas Srpske
Darko Lazić divljao na motociklu

Pjevač Darko Lazić mogao bi uskoro da se nađe na sudu zbog ukupno pet saobraćajnih prekršaja, koliko su nadležni procijenili da je napravio vozeći motocikl u emisiji "Grand kviz", saznaju pojedini beogradski mediji.

Naime, Sekretarijat za saobraćaj Beograda tražio je od MUP- a, ali i Republičke radiodifuzne agencije (RRA), da reaguju povodom Lazićevog promovisanja nasilničke vožnje, čime je umanjio napore svih nadležnih institucija u promovisanju bezbjednosti.

- Lazić je vozio bez zaštitne kacige, neprilagođenom brzinom, zatim samo na zadnjem i samo na prednjem točku, potom paleći zadnji pneumatik i na kraju bez jasno vidljive registarske tablice, koja se nije nalazila na mjestu predviđenom za to... Svojim "akrobacijama" mladi pjevač je, kako se zaključuje u dopisu pomenutog Sekretarijata, poslao neprimjerene poruke nebezbjednog ponašanja prije svega mladim motociklistima.

Direktor "Grand produkcije" Saša Popović prokomentarisao je da je istina da su pogriješili što su pustili snimak Darka Lazića kako vozi motocikl bez kacige, ali da će se svim gledaocima izviniti u emisiji "Narod pita".

.........................

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana