Danijel Boldvin se razvodi jer ga je žena tukla

Glas Srpske
Danijel Boldvin se razvodi jer ga je žena tukla

Glumac Danijel Boldvin podnio je zahtjev za razvod braka, dok je njegova žena dobila sudski nalog zabrane pristupa pošto je glumac rekao da ga je udarila i prijetila mu nožem pred djecom.

Boldvin, drugi od četvorice braće Boldvin, rekao je da mu je policija naložila da skloni djecu iz kuće pošto ga je supruga Džoen udarila u lice i prijetila mu više puta.

Glumac, najpoznatiji po ulozi detektiva Boa Feltona u TV seriji "Odjeljenje za ubistva", kaže da je njegova supruga nedavno ušla u njihovu sobu i rekla: Upravo sam gledala emisiju o ženama koje su ubile svoje muževe i razumijem ih. Sada znam kako to da uradim, tako da znaš da si upozoren.

Danijel kaže da je taj razgovor čula i njihova kćerka koja je ostala u šoku poslije majčinih riječi.

- Ona se stalno svađa i gađa me stvarima. Izgubila je razum totalno. Ne osjećam se bezbjedno - rekao je Boldvin.

Boldvin je takođe optužio suprugu da je notorni alkoholičar.

Danijel i Džoen su se vjenčali u julu 2007. godine i imaju dvoje djece. Boldvin iz prethodnih veza i brakova ima još troje djece.

Džoen, bivši britanski model, trenutno se nalazi u pritvoru zbog kršenja uslovne kazne za vožnju u pijanom stanju. Za sada se ne zna da li je unajmila advokata za razvod. Boldvin je podnio zahtjev za razvod braka u utorak. On je rekao da je supruga, koja mu je više puta prijetila i udarala ga pred djecom, nasilna i opasna kada pije.

Par se upoznao 2006. godine kada je Danijel bio na odvikavanju u klinici u kojoj je Džoen radila kao kuvarica. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana