Dani mode u Banjaluci od 27. do 29. aprila

Glas Srpske
Dani mode u Banjaluci od 27. do 29. aprila

Za banjalučke ljubitelje mode od 27. do 29. aprila biće upriličeno istinsko uživanje u danima mode koji slijede u sklopu "Nivea BH Fashion Week" Banja Luka, a koji se održava u Banskom dvoru.

Istok Bratić i ovoga puta ostao je vjeran francuskoj visokoj modi, te kao takva nova kolekcija obiluje raskošnim bojama i krojevima. Sedmica mode ove godine nosi naziv "Nivea BH Fashion Week" po generalnom pokrovitelju, koji je jedan od vodećih svjetskih brendova kozmetičke industrije sa više od 500 proizvoda i koji se ubraja među najuspješnije brendove za njegu kože širom svijeta.

Osim elegantnih i senzualnih kreacija za veče, Plamenka Stojić, koja dizajnira za najuspješniji domaći modni brend "Karmen Lajn", predstavlja i kreacije za dan u "BH Fashion Week" i "Nivea".

Mašta i kreativnost naših domaćih, ali i gostiju dizajnera biće predstavljena banjalučkoj publici 27. i 28. aprila u Banskom dvoru sa početkom u 20 časova.

U sklopu Sedmice mode, 29. aprila u restoranu "Akvana" održaće se izbor najboljeg ženskog i muškog modela BiH za najbolji model svijeta 2010.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana