Danci i Srbi lumpovali uz Cecu i Brenu

Glas Srpske
Danci i Srbi lumpovali uz Cecu i Brenu

Zlatni i srebrni rukometaši Danske i Srbije zajedno su slavili osvojene medalje u beogradskom klubu "Teatro". U klub su prvo stigli Danci, da bi im se oko pola dva pridružili i srpski sportski majstori, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Pobjednici iz Danske mogli su da "okuse" sve čari beogradskog noćnog života, a taman kada su se zagrijali uz dobre strane ritmove, među Dancima je nastala opšta zbunjenost kada je na scenu izašla pjevačica Milena Ćeranić sa bendom. Evropskim šampionima nikako nije bilo jasno šta to ona pjeva, mada su se trudili da đuskaju uz ritmove pjesama "Hajde, Jano", "Lepi grome moj" i "Pitaju me u mom kraju".

Oko pola dva stigli su i srpski rukometaši, koji su Dancima pokazali kako se slavi. Klub je ubrzo gorio od pjesme i veselja, pa su i danski rukometaši počeli da đuskaju uz Cecine i Brenine pesme.

- Nije nam jasno zašto ovako svi odjednom pevaju uglas kao hor i ne čuje se muzika uopšte. Ovo prvi put vidimo u životu! Bez obzira na to što ništa ne razumijemo, dobro se provodimo - rekao je jedan od danskih reprezentativaca, poskakujući uz taktove pjesme "Šta je jablan među borićima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana