Dala 25 000 dolara da liči na Lindzi

hot.hr
Dala 25 000 dolara da liči na Lindzi

Polusestra jedne od najkontroverznijih svjetskih zvijezda Lindzi Lohan, osamnaestogodišnja Ešli Horn, pet puta se operisala kako bi što više ličila na slavnu polusestru.

Da ima polusestru, Lindzi Lohan je saznala prije dve godine kada je u medije procurila vijest da je njen tata Majkl Lohan imao aferu s Kristi Horn dok je još bio u braku sa, danas, bivšom ženom Dinom Lohan.

Lindzina polusestra zove se Ešli Horn, ima 18 godina i svim silama želi da izgleda kao ona. Upravo iz tog razloga podvrgla se plastičnim operacijama, čak pet puta, tokom kojih je korigovala nos i ubrizgavala filere. Nakon što je potrošila 25 000 dolara na svoj izgled postigla je izgled sličan Lindzinom u danima slave.

"Nisam odrasla u porodici kakvu je imala Lindzi. Ne pijem, ne pušim, o hemijskim supstancama nikad nisam ni razmišljala. Odgovorna sam osoba", ispričala je Ešli za magazin "In tač" na čijoj je naslovnici osvanula u novom izdanju, nakon operacija.

"Jako sam zadovoljna rezultatima operacija. Sad sam čak i više seksi od Lindzi! To je očigledno i nije mi neprijatno to da kažem za samu sebe", pohvalila se Ešli.

Njen otac Majkl prestravljen je transformacijom vanbračne ćerke i za sve okrivljuje svoju bivšu djevojku Krisi.

"To što je napravila bolesno je i poremećeno. Zašto je to napravila od sebe? Kristi silno želi da Ešli postane slavna. Kad se saznalo da je moja ćerka, forsirala je da Ešli upozna Lindzi i Ali jer su slavne", rekao je Majkl, koji je uvjeren da je upravo Kristi nagovorila ćerku da se operiše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana