Dadilja razotkrila porodicu Kardašijan

Agencije
Dadilja razotkrila porodicu Kardašijan

Nekadašnja dadilja sestara Kardašijan, Pem Behan napisala je knjigu o njima i otkrila brojne tajne koje su bacile novo svjetlo na starlete.

U knjizi "Dadilja iz Malibua: Avanture bivše dadilje porodice Kardašijan" Pem je opisala kako je bilo brinuti se o Kortni, Kim, Kloi i Robertu. Ona je sa Kardašijanovima bila pet godina, od 1991. do 1996. godine. Pem je došla da radi za Kris i Brusa pošto je prethodno bila angažovana kod bivše supruge Brusa Dženera, Linde Tompson, gdje je čuvala njihove sinove Brendona i Brodija.

Kada je došla u porodicu Kardašijan, Pem je za djecu rekla da su "dobro vaspitana", ali nije imala riječi hvale za mamu Kris. Kortni je okarakterisala kao "ozbiljno dijete koje uvijek kaže ono što misli", a Kim je, po njoj, bila "prelijepa, slatka i ljubazna" i sa deset godina.

Međutim, bivša dadilja opisala je Kris kao "upornu osobu koja ne prihvata 'ne' kao odgovor" i prepričala situaciju u kojoj je potpuno izgubila živce.

- Kris mi je dala spisak i rekla da odem u prodavnicu. Kada sam se vratila, upitala me gdje su brokule, na šta sam odgovorila da nisu bile na listi. Momentalno je izgubila strpljenje i počela da viče: "Ne mogu da vjerujem da si zaboravila brokule!!!" Tada zamalo nisam dala otkaz, ali sam ostala zbog djece - ispričala je dadilja.

Još neprimjerenih postupaka mame Kardašijan dadilja je opisala u njenom odnosu sa Kloi. Razlog što je najmlađa sestra toliko opsjednuta kilažom leži u činjenici da je majka zadirkivala kada je bila mala govoreći joj da je debela. Kako su djevojke odrastale, njihovo ponašanje je postajalo gore. Postajale su "egocentrične i plitke".

- Djevojke su bile toliko sebične, prava porodica lažnjaka. Tukle su se oko markirane odjeće. Na kraju bi bilo jako puno plakanja i krvi. Bilo je strašno! - otkrila je Pem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana