Daču Ikodinovića ostavila djevojka

Glas Srpske
Daču Ikodinovića ostavila djevojka

Bivši vaterpolista navodno više nije u vezi sa Novosađankom Tanjom Vračarić, prenosi srpska štampa. Danilo - Dača Ikodinović i Tanja Vračarić bili su u vezi tri mjeseca, a bivši suprug Nataše Bekvalac javno je izjavio da ponovo voli i da je srećan u vezi.

Međutim, romansa je navodno "pukla" kada je splasnula početna euforija zbog nove veze i na površinu počele da isplivavaju mane i karakterne razlike Dače i Tanje. Par se navodno često i burno svađao i na kraju je Tanja odlučila da prekine romansu, tvrde izvori bliski paru.

- Mnogo je onih koji smatraju da mu je poslužila samo da udari kontru bivšoj supruzi Nataši zbog njene nove veze - rekao je izvor blizak paru.

Ikodinović se početkom maja razveo od Nataše Bekvalac, sa kojom ima kćerku Hanu. Njihov rastanak izazvao je pravu medijsku hajku, pa su bivši vaterpolista i pjevačica odlučili da zajedno tuže medije koji su pisali neistine o njihovom odnosu. Kako prenosi srpska štampa, Nataša je od prošle sedmice počela sa liječenjem kod poznatog novosadskog psihijatra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana