Dača hoće pomirenje sa Natašom

Glas Srpske
Dača hoće pomirenje sa Natašom

Nakon što je potpisao razvod Danilo Ikodinović je izgleda shvatio da mu u braku sa pjevačicom i nije bilo toliko loše. Kada su se smirile strasti, proslavljeni vaterpolista požalio se prijateljima da je odluka o razvodu donijeta na prečac, te da nije dobro razmislio o ovako važnom životnom potezu.

- Prvo je bio besan na sebe, pa na Natašu, pa na medije zbog toga što se bave njegovim privatnim stvarima, da bi poslednjih dana potpuno spustio loptu i shvatio da je i sam grešio u nekim stvarima. Seo je i analizirao svoj odnos sa Natašom pre svega i došao do zaključka da je puno puta u životu napravio greške koje su ga skupo koštale. Poslednja u nizu bila je odluka da se razvede - priča dobro obaviješteni izvor blizak Ikodinoviću i dodaje:

- Mnogo toga ružnog izrekao je u medijima na račun svoje bivše supruge i to samo iz besa, daleko od toga da je to zaista mislio. Čak i kada joj je javno zapretio "da začepi, da ne bi on progovorio", Dača je to uradio samo da bi izazvao neku Natinu povratnu reakciju, jer u tom periodu gotovo da uopšte nisu komunicirali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana