Dača čuva Hanu dok je Nata sa Ćazimom

Glas Srpske
Dača čuva Hanu dok je Nata sa Ćazimom

Dok mediji i maltene cjelokupna javnost bruje o novoj vezi Nataše Bekvalac i u najmanju ruku kontraverznog albanskog biznismena Ćazima Osmanija, pjevačicin bivši muž Danilo Ikodinović ćuti i čuva kćerku Hanu, jer su Dragoljub i Mira Bekvalac navodno ljuti na svoju mezimicu!

Naime, kako prenose pojedini mediji, poznati fudbalski trener i njegova supruga povrijeđeni su zbog toga što je njihova kćerka u vezi sa Osmanijem, te nisu željeli da čuvaju unuku dok se Nataša provodi sa čovjekom koga ni u snu ne bi poželjeli za novog zeta:

- Priča se da je stanje u porodici Bekvalac već neko vreme u kritičnom stanju jer je, posle svega što su doživeli nakon Natašinog razvoda, Dragoljuba i Miru bukvalno dotukla njena nova romansa – kazao je dobro obaviješteni izvor.

Otac pop pjevačice nije želio da potvrdi ova saznanja, ali je istakao da podržava apsolutno svaku odluku svoje mezimice:

- Gluposti! Nataša Bekvalac je moja kćerka, bila, jeste i biće za sva vremena. Hana je juče bila kod nas, tako da nije istina da je ne viđamo. Nataša je svoj čovek, imam puno poverenja u nju...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana