Da li su u ljubavnoj vezi Meloni i Mask? (VIDEO)

GS
Da li su u ljubavnoj vezi Meloni i Mask? (VIDEO)

NjUJORK – Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council u Njujorku, gdje su se okupili svjetski lideri, u centru pažnje bili su milijarder Ilon Mask i italijanska premijerka Đorđa Meloni.

New York Post je nazvao njihov odnos "javnom ljubavnom vezom" između najbogatijeg čovjeka na svijetu i prve italijanske premijerke.

Mask je na izričit zahtjev italijanske premijerke pozvan da je predstavi, a u svom govoru opisao ju je kao osobu koja je "još ljepša iznutra nego spolja" i dodao da je "autentična, iskrena i promišljena".

"To se ne može uvijek reći za političare", dodao je Mask, što je izazvalo smijeh publike. Zatim je italijanska premijerka Meloni Maska nazvala "dragocjenim genijem".

Nakon što je javnost komentarisala njihovu zajedničku fotografiju i snimke, Mask se oglasio na platformi Iks.

"Bio sam tamo sa svojom mamom. Ne postoji nikakva romantična veza s premijerkom Meloni", napisao je Mask kao odgovor na fotografiju na kojoj se njih dvoje nježno gledaju u oči za stolom, koja je imala šaljivi natpis "svi znamo šta se sljedeće dogodilo".

Ovo nije njihov prvi susret – Meloni je prošle godine ugostila milijardera u svojoj službenoj rezidenciji u Rimu, gdje su razgovarali o temama kao što su pad nataliteta na Zapadu i potencijal vještačke inteligencije.

Mask je takođe prošlog decembra bio gost govornik na političkom festivalu koji je organizovala Melonina stranka.

 

Elon Musk presented the Global Citizen Award to Italian Prime Minister Giorgia Meloni. pic.twitter.com/fTiY5dVOBh

— Catch Up (@CatchUpFeed) September 24, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana