Da li su poslije patika srpske glumice zabranili ravnu obuću u Kanu?

Agencije
Da li su poslije patika srpske glumice zabranili ravnu obuću u Kanu?

I dok je Beč obuhvaćen evrovizijskom euforijom, u Kanu se tradicionalno održava Međunarodni filmski festival. I možemo reći da je sve zahtjevniji. Tamo će obezbjeđenje uskoro raditi poput higijeničara odjeljenske zajednice.

Sudeći prema izgredu koji se dogodio na premijeri filma "Kerol", kada su dvije-tri vremešne dame vraćene kući zato što su se drznule da dođu u ravnoj obući, za dame koje ne nose štikle više nema mjesta na kanskom crvenom tepihu.

Za razliku od osamdesetih, na aktuelnom filmskom festiovalu u Kanu zabranili su prisustvo damama koje ne nose štikle. Nekoliko njih vraćeno je sa premijere filma "Kerol", a umjetnici su se izvinjavali ni krivi ni dužni.

"Ne, ja mislim da bi svi trebalo da nose ravnu obuću većinu vremena. Uopšte ne treba da nosimo štikle, to je moje mišljenje", rekla je Emili Blant na konferenciji za štampu.

Ljiljani Jovanović, dizajnerki obuće nije jasna odluka čelnika Kanskog festivala budući da je ove godine ravna obuća potpuni hit u svijetu.

"Mnogi stilisti kombinuju patike sa večernjom odećom, a to je trenutak kada neko treba da pokaže svoju kreativnost", kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana