Da li su ovo fotografije zbog kojih se raskida šerijatski brak Dade Polumente?

Agencije
Da li su ovo fotografije zbog kojih se raskida šerijatski brak Dade Polumente?

Beograd - Nakon informacije o razvodu Selme i Dade Polumente, srbijanske medije su odmah preplavile fotografije popularnog pjevača u zagrljaju brojnih djevojaka, kao i u društvu svojih kolegica sa estrade.

Doduše, nije baš sasvim jasno da li su ove fotke nastale prije ili u toku (šerijatskog) braka sa vjeroučiteljicom Selmom, te da li su baš one unijele razdor u bračni život

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide, jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijima nisu pojavile fotografije na kojima je njen suprug bio okružen djevojkama. Zato je Dado bio taj koji je priznao da sa starim životom ne može da prekine i predložio joj razvod kako je više ne bi povrjeđivao, ispričao je izvor blizak bračnom paru Polumenta za Alo, te potvrdio kako par već živi razdvojeno - on nastupa u inostranstvu, a Selma je privremeno u Novom Pazaru.

Nakon ove informacije, srbijanske medije su odmah preplavile fotografije popularnog pjevača u zagrljaju brojnih djevojaka, kao i u društvu svojih kolegica sa estrade.

Doduše, nije baš sasvim jasno da li su ove fotke nastale prije ili u toku braka sa lijepom vjeroučiteljicom Selmom, te da li su baš one unijele razdor u bračni život. 

Kako god, poslije svega pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima 12. decembra prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana