Da li se ona može nazvati “plus size” modelom? FOTO

Agencije
Da li se ona može nazvati “plus size” modelom? FOTO

Lija Keli, kako svjetski mediji navode, slijedeća najbolja plus size manekenka samouvjereno pozira u kupaćim kostimima i pokazuje svoju zanosnu liniju. Ipak, nismo sigurni da li ova djevojka uopšte zaslužuje da nosi titulu “plus size”...

Njujorčanka, Lija Keli je osim toga što je model i fotograf a u žižu javnosti došla je nakon što je njena drugarica Robin Lauli, najpoznatiji plus size model na svijetu, tvitovala njenu fotografiju. Budući da je Robin i kreatorka kupaćih kostima, Lija je postala zaštitno lice njene reklamne kampanje.

Kada je Robin postavila njenu sliku na Tviter, Lija je kroz samo par sati došla u centar medijske pažnje, a komentari javnosti svjedoče da ima odlične predispozicije da pokori modnu scenu.

Lija je potpisala ugovor sa agencijom “W Curve Division” i za kratko vrijeme dobila veliku prisutnost u modnim vodama, što je obavezno za vodeće modele današnjice.

Međutim, ne možemo a da se ne zapitamo, da li Lijina figura zaista zaslužuje da nosi naziv “plus size”? Mnogi komentari odnose se upravo na to da je njena figura otjelotvorenje zdrave ženske linije, te da bi trebalo da posluži kao pravi primjer djevojkama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana