Da li je Merilin Monro išla na plastične operacije?

Tanjug
Da li je Merilin Monro išla na plastične operacije?

Bilješke ljekara koje ukazuju na to da je holivudska glumica Merilin Monro išla na kozmetičke intervencije naći će se na aukciji 9. i 10. decembra zajedno sa šest rendgenskih snimaka, a očekuje se da će dostići cijenu između 15.000 i 30.000 američkih dolara, saopštila je aukcijska kuća Džulijen.

Bilješke koje je vodio holivudski plastični hirurg Majkl Gurdin podstiču spekulacije da se holivudski seks simbol 1960-tih i glumica filmova, među kojima je i "Neki to vole vruće", podvrgla estetskoj hirurgiji.

Prodavac, koji je ostao anoniman, primio je ove predmete od Gurdina na poklon.

"Niko zaista ne zna da li je Merilin Monro imala plastičnu operaciju. Uvijek je bilo spekulacija - jeste li ili nije? Mnogi misle da je ona bila prirodna ljepotica, nisu željeli da vjeruju u to", rekao je Martin Nolan, izvršni direktor aukcijske kuće Džulijen.

Gurdinove bilješke upućuju na to da je glumica imala hiruršku intervenciju na bradi.

Rendgenski snimci imaju ubilježen datum 7. jun 1962. godine i na njima se vide frontalne kosti brade glumice, dok su tu i snimci njene lijeve i desne strane nosa i stomatološki snimci.

Neki od napopularnijih filmova ove holivudske plavuše su "Kako se udati za milionera" (1953), "Sedam godina vjernosti" (1955), "Neki to vole vruće" (1959).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana