Da li je Georgina otkrila Karleuši kad će Ronaldo završiti karijeru?

GS
Da li je Georgina otkrila Karleuši kad će Ronaldo završiti karijeru?

PARIZ – Pop pjevačica Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez srele su se na Nedelji mode u Parizu, a njihovo ćaskanje potreslo je fudbalski svijet.

Strani mediji bruje o tome da je Georgina, koja je nakon susreta zapratila Karleušu na "Instagramu" upravo "srpskoj divi" otkirla kada će nje vjerenik Kristijano Ronaldo završiti karijeru!

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama čuje se kako Georgina Karleuši kaže: “Još godinu dana i završava. Možda dvije, ne znam“ čime je izazvala "zemljotres" na društvenim mrežama, prenose srpski mediji.

 

Georgina Rodriguez at Paris Fashion Week yesterday on Cristiano Ronaldo’s future:

 “Cristiano one more year, then it’s over. Maybe two, I don't know.” 

[via @ArobaseGiovanny]
pic.twitter.com/DPT7rtqznQ

— CentreGoals. (@centregoals) March 3, 2024

 

Mnogi su ovaj razgovor povezali sa krajem karijere Kristijana Ronalda i sa pravom su se zapitali da li su Georgina i Jelena pričali upravo o jednom od najboljih fudbalera planete svih vremena, te da li je izabranica legendarnog Portugalca baš Karleuši dala svjetsku ekskluzivu o kraju velike karijere.

U prilog tome ide i stajling u kom se Georgina pojavila na modnoj pisti. Ona je nosila haljinu inspirisanu Kristijanovim dresom, sa istaknutim brojem sedam i njegovim potpisom.

Ronaldo je nedavno napunio 39 godina i trenutno nastupa u Saudijskoj Arabiji za Al Nasr, a kada će stvarno završiti karijeru ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana