Da li će ona razoriti jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu?

Agencije
Da li će ona razoriti jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu?

Novi trejler za film "Fokus" u kome glume Margot Robi i Vil Smit možda je potvrdio šuškanje koje se pojavilo prije oko godinu dana da postoji hemija između ovo dvoje kolega.

Prije dosta vremena u medijima je osvanula vijest da se poznati glumac Vil Smit razvodi od supuge zbog atraktivne plavuše koja se proslavila u filmu "Vuk s Vol strita". Vil i Margot su radili na zajedničkom filmu "Fokus", a da hemija postoji možete se i sami uvjeriti u ovom trejleru.

I dok je seksualna tenzija vidiljiva na filmu, neko bi možda rekao samo dobro odglumljena, sva ova nagađanja možda i ne bi postojala da prije godinu dana nije bilo vijesti da su Margot i Vil imali aferu tokom snimanja filma.

Tada su strani mediji pisali kako je Vil prevario svoju suprugu Džejdu Pinket Smit sa kojom je u braku 17 godina sa dvadesetčetvorogodišnjom Margot.

Da podsjetimo, Vil i Margot su se zbližili na snimanju filma "Fokus", a očevidac koji ih je video kako se slikaju u jednoj foto-kabini rekao je: "Vil se nije ponašao kao da je oženjen muškarac. Koji bi to oženjen muškarac ušao u kabinu sa dvadesettrogodišnjakinjom i skidao se?"

U originalnom scenariju uloge u ovom filmu nije trebalo da budu povjerene Margot i Vilu već Benu Afleku i Kristen Stjuart, ali ovo dvoje glumaca je odbilo učešće u ovom filmskom ostvarenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana