Čitaoci žele Anu Ivanović

Glas Srpske
Čitaoci žele Anu Ivanović

Brojni teniski fanovi širom svijeta izrazili su želju da na naslovnoj strani specijalnog broja magazina ESPN vide golu srpsku teniserku Anu Ivanović.

Pored nje glavni favorit za naslovnicu je Karolina Voznijacki, a ljubitelji tenisa bili su oduševljeni oktobarskim izdanjem američkog magazina, koji je bez krpica predstavio Serenu Vilijams, i poželjeli su da u istom izdanju vide seksepilnu Srpkinju ili Dankinju. Prva teniserka svijeta Serena Vilijams pozirala je gola za naslovnicu magazina ESPN i te fotografije su dobro prihvaćene. Teniska šampionka svoju uobičajenu sportsku odjeću zamenila je "Evinim odjelom". Simpatična 28-godišnjakinja na sebi nema ništa osim neodoljivog i samopouzdanog osmijeha, pa se čini da sjajno prihvata svoje tijelo, uprkos tome što je, ne tako davno, izjavila da nije zadovoljna svojim bokovima, jer smatra da su preširoki, kao ni mišićavim rukama.

Poslije objavljivanja da će ova uticajna američka medijska kuća sljedeće godine izdati novo posebno izdanje ESPN, lista koji u slobodnom prevodu na srpski jezik nosi naziv "izlaganje tijela" (The Body Issue), počele su spekulacije ko bi mogao da se nađe na naslovnoj strani idućeg broja. Glavne kandidatkinje kako sportskih fanova, tako i marketing stručnjaka širom svijeta su Srpkinja Ana Ivanović i Dankinja Karolina Voznijacki. Prema nezvaničnim informacijama, njihove želje trebalo bi da usliši i uredništvo ovog tiražnog magazina. Inače, osim Serene Vilijams, koja je pozirala kao od majke rođena, obnaženi ili skroz nagi pred fotografe su stali i brojni poznati američki sportisti, a među njima i triatlonka Sara Rajnerstin, koja nema lijevu nogu. Prethodni broj specijalnog izdanja magazina ESPN je u prodaji od 9. oktobra. Nije tačno poznato kada će izaći novi broj, ali svi sa nestrpljenjem očekuju da se na prvoj strani pojavi Ana Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana