Čisto zlato i seksepil na reviji Viktorijas sikreta

Agencije

Modna kuća "Viktorijas sikret" priredila je u Londonu veliki modni spektakl. Njihova revija je ispunila sva očekivanja. Prelijepe kreacije Surakana Kana, grandiozne manekenke i raskošna pista, tako izgleda kada "Viktorijas sikret" odluči da pomjeri granice.

Revija je bila podijeljena u šest dijelova nazvanih: Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girl, university of Pink, Fairy Tale i finale Angel Ball.

Otvorila ju je Behati Prinslu od glave do pete u zlatu, a nakon nje pistom je prošetala Karli Klos, noseći krila od 18-karatnog zlata, najskuplji komad koji je za brend ikad izradio dizajner Serkan.

A onda su prikazani grudnjaci toliko luksuzni da im trebaju tjelohranitelji. Svaki je procijenjen na dva miliona dolara, a nosile su ih manekenke s najdužim stažom Adrijana Lima i Alesandra Ambrosio.

Na reviji "Viktorijas sikreta" Adrijana Lima je bila najzapaženija. Brazilska manekenka je glavna zvijezda u čuvenoj grupi manekenki. Lijepa Adrijana je imala svoj dio i u promovisanju kolekcije crnog veša "Viktorijas sikreta". U crnoj čipki došli su do izražaja svi njeni atributi.

Osim ljepote i zgodnog tijela, Limu krasi i nevjerovatna harizma. Za najspektakularniji dio sjajne revije bile su zadužene ove dvije dame, Adrijana Lima (33) i Alesandra Ambrosio (34) i dalje su nezamjenljive. Iako su nosile brushaltere vrijedne dva miliona dolara, rekord i dalje drži Žizel Bundšen, koja je 2000. na pisti prošetala grudnjak koji je koštao čak 15 miliona dolara.

Pistom je prošetalo 47 manekenki i to dva puta, da bi kamera zabilježila svaki ugao. Revija je bila i pravi muzički spektakl. Nastupali su Tejlor Svift, Ed Širan, Arijana Grande.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana