Čista patologija na “Farmi”

Agencije
Čista patologija na “Farmi”

Beograd - Da li zbog zatvorenog prostora i izolacije ili nečeg drugog, tek farmeri - patološki lažu, patološki vole, patološki se svađaju i patološki su ljubomorni, prenose agencije.

Filip Panajotović, dečko starlete Stanije, upravo posljednjih dana pokazuje ovo posljednje.

Kao i njegov rialiti prethodnik Nemanja Stevanović, Filip patološkom ljubomorom guši svoju djevojku.

Gdje je Stanija pogledala, šta je rekla, koga je i kako poljubila - time se po cijeli dan bavi Filip.

Svi se sjećamo momenata u kojima je Nemanja istraživao da li je Milena poljubila Vladu Stanojevića u obraz ili u usta... s čime su se sprdali kako ukućani, tako i gledaoci.

Filip Panajotović, takođe, ne može da izdrži čak ni igru vjenčanja i prve bračne noći u kojoj je Stanija sa drugim muškarcem.

Ni patološki lažovi ne nedostaju na imanju.

Svi se sjećamo svađe između Goce Božinovske i Vesne Rivas kada je Rivasova optužila pjevačicu da je zbog ljubavi prema Šijanu svojevremeno htjela da se ubije, pa je s vješala skinula svekrva.

To je razbjesnilo Božinovsku koja se u djecu zaklela da ova laže, te je najavila tužbu.

Era Ojdanić je i u estradnim kuloarima poznat kao veliki lažov, pa s vremena na vrijeme odvali neku glupost, da bi skrenuo pažnju na sebe.

Patološki se laže i kada je u pitanju skrivanje hrane i alkohola, pa, iako ima više od deset štekova na imanju, svaki od farmera će se zakleti da ne krije ništa.

U kategoriju patološke svađalice, pored gorepomenute Vesne Rivas, ubraja se i Zorica Marković, koja je zbog bolesne želje da se sa svima bespotrebno svakodnevno svađa, pala i u iskušenje da fizički napadne Staniju, te je izbačena s imanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana