Cio svijet priča o njoj

Agencije
Cio svijet priča o njoj

Kad se pojavila na svečanom prijemu predsjednika Amerike, svi su zanijemili. Ova žena izgleda fantastično.

U posljednjoj godini mandata, američki predsjednik Obama u društvu supruge Mišel Obama posjetio je Argentinu gdje ih je dočekala lijepa supruga argentinskog predsjednika kojoj je pošlo za rukom da modno nadmašiti prvu damu Amerike.


Zgodna Julijana Avada oduševljava pomalo netipičnim modnim kombinacijom za prvu damu, a uspjela je i da privoli američki Vog koji je naziva savremenom verzijom Džeki Kenedi.

Prilikom posjete američkog predsjedničkog para prva dama Argentine prezentovala je svoj istančan modni ukus kojim je čak i Mišel Obamu uspjela da gurne u drugi plan.

Ova moderna 41-godišnja Argentinka Obamu i porodicu je dočekala u divnoj bijeloj kombinaciji od glave do pete čiju je bijelinu razbila torbom boje konjaka i efektnim kaišom.

Za večernje izdanje Julijana Avada odabrala je bljedoplavu haljinu do koljena, ukrašenu svjetlucavim detaljima i zvoncastim krojem suknje. Za sličnu haljinu identična kroja odlučila se i Mišel Obama, ali zahvaljujući elegantnom stilu koji nosi na tako ležeran način, prva dama Argentine ovaj je put je modno dominirala.

Julijama Avada je treća supruga argentinskog predsjednika, a njoj je to drugi brak. U vezi su od 2009., a upoznali su se u teretani, u aristokratskoj četvrti Bario Parkue gdje oboje žive.

Zbog nje je Makri, bivši gradonačelnik Buenos Aersa, ostavio tadašnju djevojku. Vjenčali su se 2010., a godinu dana kasnije rodila im se kćerka Antonija.

Lijepa prva dama poznata je u argentinskom visokom društvu, a deset godina bila je u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom sa kojim ima kćerku Valentinu.

"Nisam se zaljubila u Mauricija na prvi pogled, ali čim smo počeli da izlazimo, odmah sam znala da je on ljubav mog života", rekla je lijepa Julijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana