Cijena ulaznica za turneju Krisa Roka naglo skočila, potražnja nikad veća

GS
Foto: Tanjug

Potpuno neočekivani incident na ovogodišnjoj dodjeli Oskara doveo je u fokus svih dešavanja glumca Vila Smita i komičara Krisa Roka, a osim što je cijeli svijet, bar jednom, pregledao snimak šamara, čini se da je isti donio još veću slavu poznatom komičaru.

 Naime, Kris Rok najavio je povratak na scenu svojom prvom turnejom nakon pet godina, a za koju su karte, nakon incidenta na dodjeli Oskara, zabilježile rekordnu potražnju.

Takođe, ono što je zanimljivo je i da je cijena ulaznica za turneju skočila sa minimalnih 46 dolara, koliko je bila 18. marta, na nevjerovatnih 341 dolar poslije drame na Oskarima.

"Za jednu noć prodali smo više ulaznica za Krisa Roka nego tokom cijelog prošlog mjeseca", saopštila je na svom Tviteru platforma za prodaju karata TikPik

Rok čija se karijera proteže kroz više od tri decenije, uživa u uspjehu kao komičar, glumac, pisac, producent i reditelj.

"Pohvaljen od strane kolega i kritičara, Kris Rok jedan je od najjačih komičara naše generacije".

Ulaznice za kojima je potražnja ogromna, još uvijek se mogu naći na stranicama za pretprodaju istih.Rokće prvenstveno izvesti šest predstava u Bostonu od 30. marta do 1. aprila, a zatim u subotu 2. aprila zvanično kreće sa turnejom prilikom koje će nastupiti u većim gradovima širom SAD-a uključujući Njujork, Čikao, Las Vegas i druge

Podsjećamo, prilikom objavljivanja nagrada za najbolji dokumentarni film na ovogodišnjim Oskarima, Rok se našalio na račun frizure Džejde Smit, supruge Vila Smita, na šta je glumac burno reagova te udario šamar komičaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana