Cijeli svijet zna za ovog Srbina: Sa Banovog brda otišao u Italiju

GS
Foto: Profimedia

Alesandro Eger, srpski maneken koji se preselio u Italiju, bio je jedna od zvanica 80. Filmskog festivala u Veneciji.

Eger se crvenim tepihom Mostre prošetao u elegantnom crnom odjelu od pliša, a društvo mu je pravila njegova ljepša polovina - manekenka Madalina Doroftei.

Sudeći po fotografijama i komentarima sa crvenog tepiha Venecije, par je ostavio pozitivan utisak na sve okupljene, a posebnu pažnju foto-reportera privukli su njihovi strastveni poljupci.

Eger se već 10 godina profesionalno bavi manekenstvom u Italiji, a naš narod ga obično prepoznaje po omotu "kinder" čokoladice koju i dan-danas krasi.

Pored uspešne modeling karijere, on teži i ka filmskom platnu, a nije tajna da se 2021. godine pojavio u filmu "House od Gucci".

Ovaj mladi umetnik je jednom prilikom otkrio da se sa 17 godina preselio u Italiju, a u tom periodu radio je i kao vozač pjevačice Glorije Gejnor.

"Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje", istakao je Alesandro prije nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana