“Čestitke stižu sa svih strana”: Slavlje u domu Marije Kilibarde

GS
Foto: Story

Voditeljka Marija Kilibarda čeka prvo dijete sa izabranikom Banetom Vučelićem, a danas ima poseban razlog za slavlje.

Divnim povodom oglasili su se njoj mnogi bliski ljudi na mrežama, uz čestitke naravno.

Naime, Marija danas proslavlja 44. rođendan, a njena prijateljica i koleginica joj je javno čestitala.

Glumica Anđelka Prpić je na Instagramu objavila snimak sa dosad neviđenim slikama na kojima je sa Kilibardom, a ujedno joj je poslala i poruku.

- Moja posebno velika srčana ljubavna divna mrsna prijateljica danas slavi svoj 24. rođendan. Volim te - napisala je Anđelka, a čestitke su se nizale.

Inače, lijepa voditeljka donijela je odluku da se porodi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Ona je za porođaj već izdvojila pozamašnu cifru.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Marija je odlučila da se porodi na jednoj privatnoj klinici. Opredijelila se za bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame i u kojoj rade vodeći načelnici ginekologije, a Bane ju je u toj odluci podržao - priča izvor i dodaje:

- Sveobuhvatni paket koji su budući roditelji odabrali koštaće oko 5.000 evra. Osim što će Marija imati svoj apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče, imaće i dvadesetčetvoročasovnu njegu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i tretmane za što brži oporavak od porođaja - priča još izvor i ističe da je upravo Bane bio taj koji je nagovorio Mariju na najbolje moguće uslove, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana