Ćerki Elvisa Prislija oduzeta djeca zbog gnusnih slika njenog bivšeg

Agencije
Ćerki Elvisa Prislija oduzeta djeca zbog gnusnih slika njenog bivšeg

Lisa Mari Prisli prolazi kroz užasan period u svom životu, jer osim što je u toku njena brakorazvodna parnica, njene ćerke bliznakinje oduzela joj je socijalna služba.

Razlog je što je Lisa pronašla uznemirujuće fotografije i video zapise djece na kompjuteru njihovog oca. Osmogodišnje djevojčice Finli i Harper Lokvud sada su pod brigom socijalne službe Kalifornije, a na suđenju koje je zakazano u martu biće odlučena njihova sudbina.

Lisa Mari (49) navodi da je na računaru svog supruga Majkla Lokvuda pronašla veoma uznemirujuće sadržaje.

"Bila sam šokirana i prestravljena, bilo mi je muka, osjećala sam se grozno poniženo, uvređeno", navela je ona u papirima koje je podnela kao dio brakorazvodne parnice od Lokvuda.

Ćerka Elvisa Prislija rekla je i da je policija Beverli Hilsa u raciji u njihovom domu pronašla čak osamdeset Majklovih uređaja koje su zaplijenili. Ovi dokazi još su u policiji i stručnjaci ih detaljno analiziraju i "češljaju".

"Nemam pojma šta još može da bude na tim uređajima i plašim se da ima još gorih slika i dokaza", rekla je Lisa Mari.

Majkl Lokvud (55) je muzičar, a on i Elvisova ćerka vjenčali su se 2006. u japanskom gradu Kjotu. Raskošna ceremonija tada srećnog para koštala je 340 hiljada dolara, a od prošlog ljeta par ne živi zajedno.

Prisli je od oca naslijedila 300 miliona dolara, ali tvrdi da je sve potrošila, te da mora da plaća dvije dadilje koje nadgledaju šta se dešava kada njen suprug dođe da posjeti ćerke.

Prošlog mjeseca Lokvud je tražio poništenje predbračnog ugovora koji ne predviđa podjelu imovine. Sada, ipak, Lokvud traži da mu Lisa Meri plati 40.000 dolara alimentacije mjesečno i 100.000 dolara za sudske troškove.

Iako muzičar tvrdi da Prisli krije milione, ona kaže da jedva plaća advokata i da od prijatelja pozajmljuje novac ne bi li pokrila dugove. Prije Lokvuda, Lisa Mari je bila udata za Majkl Džeksona i Nikolasa Kejdža

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana