Ćerka me je izbacila iz života

Agencije
Ćerka me je izbacila iz života

Otac pop zvijezde Bijonse po prvi put je progovorio u javnosti nakon prekida poslovnih i privatnih odnosa sa svojom ćerkom.

Metju Nouls, koji je vodio karijeru pjevačice sve do posljednjeg albuma "4", priznaje da je očajan zbog prekida odnosa sa ćerkom. On je takođe odogovorio da nema istine u tome da je zloupotrebio njene finansije, kao i da se nada da je u Džej Zijevim rukama njena karijera sigurna.

"Nikada nisam govorio o ovome. Teško mi je jako. Jednostavno smo jedno drugo pustili iz života", rekao je Metju za "San".

Iako su se sporazumno dogovorili da krenu odvojenim putevima, šezdesetjednogodišnji Metju povređen je zbog načina na koji ga je pjevačica "isjekla" iz svog života. Štaviše, on još uvijek nije vidio svoju unuku Blu Ajvi, koja ima već 14 mjeseci.

"To nije bio prekid obične poslovne saradnje, to je bio prekid odnosa oca i ćerke. Izuzetno bolno za oboje. Ipak, kao i uvijek trudim se da na sve gledam pozitivno, pa se tako nadam da će se i ovo promjeniti", zaključio je otac popularne pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana