Kćerka Breda Pita žestoko ponizila oca

GS
Kćerka Breda Pita žestoko ponizila oca

Najstarija biološka kći Brada Pita i Anđeline Džoli, Šajlo Žoli-Pit, nedavno je šokirala svijet viješću da se odriče očevog prezimena.

Ovu odluku donijela je čim je proslavila 18. rođendan, ali niko ne može da vjeruje na koji način je to objavila. Naime, Šajlo je objavila da se odriče prezimena Pit u poznatim novinama, Los Angeles.

Tamo je otkrila da je podnela zahtev za promenu imena u Šajlo Žoli a sve je morala da iznese javno zbog kalifornijskog zakona. Naime, kako bi sudija mogao da odobri zahtev za promenu nečijeg imena, pravni obrasci moraju da budu objavljeni u novinama mesec dana, piše People.

Javna objava užasno je rastužila i osramotila Brada, koji ne skriva koliko mu je teško zbog ćerkine odluke. Navodi se i da prezime Brada Pita ne nose njegova djeca Viviene, Zahara i Madox, iako zvanično nisu pokrenuli proceduru izbacivanja 'Pit' iz svog punog imena.

Izvor blizak glumcu ranije je rekao da je Šajloina odluka još jedan pokazatelj da je 'izgubio' svoju djecu

- Svjestan je i veoma uznemiren zbog ove odluke. Nikada nije bio srećniji nego kad se ona rodila. Oduvek je želio ćerku - tvrdi izvor.

Bradova najveća podrška trenutno je njegova djevojka Ines de Ramon, koja mu pomaže da prebrodi porodičnu krizu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana