Ceci oduzimaju dio kuće zbog duga

Glas Srpske
Ceci oduzimaju dio kuće zbog duga

Svetlana Ražnatović uskoro će ostati bez dijela kuće u ulici Ljutice Bogdana. Odlukom Prvog osnovnog suda, kako nezvanično saznaju pojedini mediji, doneseno je rješenje o prodaji prve etaže od oko 140 kvadrata, kojom će pjevačica namiriti dug prema Vojislavu Đurkoviću, poznaniku njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

- Presudu kojom je utvrđeno da je Ceca dužna da Đurkoviću vrati pozajmicu koju joj je svojevremeno dao i koja je sada sa kamatama dostigla 116.063 evra, donio je Drugi opštinski sud. Predmet je posle toga stigao u Prvi osnovni sud, koji je nadležan za izvršenje i koji je doneo odluku da joj bude oduzet deo kuće - kaže izvor iz pravosuđa i dodaje da datum izvršenja još nije zakazan:

- Čeka se veštačenje kojim će se utvrditi vrednost stana u kome se trenutno nalazi njen fitnes centar.

U prvom zahtjevu koji je u januaru dostavio sudu Đurković je tražio da Ceci bude oduzet džip "ford ekskuržn". Taj zahtjev je u međuvremenu promijenio, jer automobil nema potrebnu vrijednost, pa se konačna odluka ipak odnosi na dio kuće. Ceca će morati da plati i sudske troškove od 500.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana