Čarli Šin prijetio maloljetnoj kćerki

Agencije
Čarli Šin prijetio maloljetnoj kćerki

Bivša žena Čarlija Šina, Denis Ričards tvrdi da je on izdao vlastitu djecu tako što je odustao od fondacije koju je osnovao u njihovo ime i koja im je garantovala da će imati dom.

Glumica je sudu dostavila dokumenta iz kojih se vidi da je Čarli Šin (50) obećao Denis Ričards (44) da ih, ukoliko se ona useli u kuću koju je on kupio za nju i djecu, neće izbaciti.

Ona je rekla da se nije htjela s djecom doseliti zbog problematičnog odnosa s njim, ali pošto joj je priznao da boluje od HIV-a i da se boji smrti, te želi popraviti odnos s djecom, ona se sažalila.

Denis tvrdi da je Čarli u proteklih nekoliko godina postao jako agresivan i neprijateljski raspoložen prema njoj i djeci te da je mališanima, baš prije Božića 2013. godine, rekao kako će sve njihove poklone dati beskućnicima. Tada je, navodno, počeo prijetiti i da će ih izbaciti iz kuće.

Nakon toga glumica je načula razgovor koji je Šin vodio s kćerkom Lolom u kojem je djevojčicu nazivao pogrdnim imenima, te vikao na nju i prijetio joj da će ubiti i nju i njenu majku.

Kada ih je Čarli na kraju izbacio iz pomenute kuće, ona tvrdi da je prekršio njihov dogovor, te je ona tada iznajmila kuću koju plaća 26.000 maraka mjesečno i sada traži od suda da natjera Čarlija da joj isplati 4,2 miliona maraka za kupovinu nove kuće.

Šinovi advokati kažu da on već plaća alimentaciju, školu za djecu i ostale troškove, ali da to glumici nije dovoljno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana