Čarli na odmoru sa šest manekenki

Glas Srpske
Čarli na odmoru sa šest manekenki

Nakon što je u decembru prošle godine nožem napao svoju, uskoro bivšu, suprugu Bruk Miler, zbog čega je završio u zatvoru, ali i na rehabilitaciji, glumac Čarli Šin otišao je na odmor sa šest manekenki. Tokom trodnevnog odmora u svojoj vili na Belizeu, gdje je doputovao privatnim avionom, Čarli se, uprkos sudskoj odredbi da se kloni alkohola i droge, pijan i drogiran zabavljao sa čak šest manekenki za donje rublje.

- Nije mi jasno kako čovjek može da konzumira toliko alkohola i ostane pri svijesti. On ima 45 godina i izgleda stravično, ali bio je u društvu šest fantastičnih manekenki u bikinijima koje su doslovce plazile po njemu, što je i te kako poboljšalo njegovu pojavu - kazao je jedan od svjedoka njegovog odmora.
- Iskradao bi se u hotelsku sobu sa jednom po jednom manekenkom, ponekad i sa njih nekoliko, a svaki put kad bi se vratio u društvo, bio bi znatno bolje volje. Nisam lično vidio da konzumira droge, ali za nekoga ko je bio toliko pijan, imao je poprilično raširene zjenice - dodao je svjedok.

Prošle sedmice glumac je ponovno završio na naslovnoj strani tabloidi kada je go, pijan i drogiran demolirao hotelsku sobu nakon što ga je pokrala porno zvijezda s kojom je proveo to veče. Prijatelji glumca sada tvrde da Čarli "namjerava da se otrijezni", zbog čega je angažovao i "trenera koji će mu pomoći da zadrži prisebnost".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana