Bugari iznervirali Naomi Kembel – doživjela incident u Sofiji i optužila ih: “Rasisti”

G.S.
Bugari iznervirali Naomi Kembel – doživjela incident u Sofiji i optužila ih: “Rasisti”

Nekad najplaćenija manekenka na svijetu Naomi Kembel doživjela je neugodno iskustvo na aerodromu u bugarskoj Sofiji. Naime, poznatu manekenku je zaposleni zamolio da ode na stranu kako bi je posebno pregledao.

Naomi je u Bugarskoj boravila zbog modnog snimanja, a smatra da je razlog njenog izdvajanja rasizam. Strani mediji citiraju izvor koji tvrdi da je Naomi bila jako uznemirena kada je došlo do nemilog incidenta.

Manekenka je kasnije viđena kako izlazi sa aerodroma prije nego što su je automobilom odvezli do luksuznog hotela u Sofiji.

“Jako se iznervirala. Cio incident ju je jako uznemirio. Veselila se uzbudljivom snimanju u Sofiji, ali nemili događaj zasjenio je taj posao”, rekao je jedan njen prijatelj.

Rasno profiliranje se odnosi na sumnju, ciljanje ili diskriminaciju prema osobi na temelju njene etničke pripadnosti, vjere ili nacionalnog porijekla, a posljednjih godina koristi se za slučajeve stvaranja stereotipnih pretpostavki zbog boje kože osobe.

Naomi Kembel već je imala neugodno iskustvo i to na aerodromu Hitrou kad je s aerodroma ispraćena u lisicama nakon burne svađe s policijom. Tada je kružila verzija priče kako se slavna manekenka razljutila kada joj je član kabinskog osoblja rekao da njena torba nije spakovana u avion jer je bila preteška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana