Brzo zaboravila Milana: Rada Manojlović u vezi sa sportistom

smedia.rs
Brzo zaboravila Milana: Rada Manojlović u vezi sa sportistom

Bivša djevojka Milana Stankovića, Radmila Manojlović nikad ljepše nije izgledala, a razlog za to je nova ljubav. Naime, pjevačica je već mjesec dana u novoj vezi sa dečkom koga od očiju javnosti skriva kao zmija noge.

- Rada je već više od mesec dana u vezi sa novim dečkom. Posle burnog raskida, ova veza joj baš prija, što se vidi i po njoj. Veza sa Milanom, koja je bila neprekidno pod velikom pažnjom medija, naučila ju je da skriva novu ljubav, pa tako čak ni najbližim prijateljima nije otkrila identitet dečka - rekao je izvor blizak pjevačici i dodao:
 

- Jedino što je rekla jeste da je u pitanju sportista, ali ime nije želela da otkrije niti ga je upoznala sa bilo kim iz svog okruženja. Iako se bave različitim poslom, on nju u potpunosti razume i još nijednom joj nije zamerio česta poslovna putovanja i to što ne mogu da provode mnogo vremena zajedno. Rada se trudi da sve slobodno vreme provodi sa njim.

Pjevačica je imala u planu da se posveti karijeri i da ne razmišlja o novim vezama, jer joj je raskid sa Stankovićem mnogo teško pao.

- Ona je jako patila posle raskida sa Milanom, pogotovo što su svi nju krivili za raskid i povezivali je sa raznim muškarcima. Pričala je da joj ne pada na pamet da se opet upušta u tako nešto i da će se posvetiti karijeri, ali njen novi dečko je bio i te kako uporan i baš se trudio oko nje. Na kraju je morala da popusti i ne kaje se zbog toga, jer pored sebe ima pravog džentlmena, na kog može da se osloni u svakom trenutku - priča naš izvor.

Rada je ostala nedostupna za komentar, ali vjerovatno ne bi ništa ni priznala, jer je nedavno za jedan portal izjavila da joj je rano da priča o novoj vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana