Brus je bolji i od kupusa

Glas Srpske
Brus je bolji i od kupusa

Američki glumac Brus Vilis biće novo zaštitno lice ruske Trust banke, jedne od 30 vodećih kreditnih ustanova u Rusiji.

Ova banka je na svojim filijalama u Moskvi juče okačila fotografije Vilisa sa tekstom "Trust je poput mene, samo što je banka". Banka Trust objasnila je da je Brus Vilis personifikacija povjerenja i dostojanstva, što su vrijednosti ove finansijske ustanove. Prethodno zaštitno lice ove banke bio je popularni ruski dizač tegova Vladimir Turčinski, koji je iznenada umro prošle godine u 46. godini. Brus Vilis nije prva holivudska zvijezda koja učestvuje u kampanjama u Rusiji. Silvester Stalone je 2008. godine bio zaštitno lice votke "ruski led". Junak serijala "Umri muški" će na reklamnim panoima, čije je postavljanje počelo u ponedjeljak, stajati najmanje godinu. Banka nije otkrila koliki honorar je dobio 55-godišnji glumac, a svjetski mediji tvrde da se radi o sumi od tri miliona dolara. Koliko su u Trust banci uvjereni da su napravili pravi potez vidi se i iz riječi potpredsjednika banke Dmitrija Čuksejeva.

- Brus Vilis je mnogo bolji i od kupusa - rekao je za "Moskovski tajms" Dmitri, koji Vilisa, naravno, nije poredio sa kupusom, već sa novcem, jer u ruskom slengu kupus označava pare.

Do kraja godine u 170 ruskih gradova biće postavljeni bilbordi sa likom glavne face iz filmova "Umri muški", a Vilis će se pojavljivati i na internet reklamama, te u brošurama koje će banka dijeliti klijentima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana