Bruk Šilds:Agasi porazbijao je sve trofeje nakon što me je vidio s drugim

Agencije
Bruk Šilds:Agasi porazbijao je sve trofeje nakon što me je vidio s drugim

U izlivu ljubomore čuveni teniser Andre Agasi porazbijao je sve trofeje koje je osvojio, zato što ga je razljutilo gostovanje njegove djevojke Bruk Šilds u "Prijateljima“.

Četrdsetdevetogodišnja Bruk Šilds je u svojoj autobiografiji napisala da je njen bivši suprug Andre Agasi polomio sve svoje trofeje kada je vidio scenu iz "Prijatelja“ u kojoj je ona polizala prst Džoiju odnosno, Metu le Blanku. Tri godine je bilo potrebno da se izrade replike trofeja koje je do tada osvojio.

Glumica je ispričala kako je izgledala njihova turbulentna veza, ali i odnos nakon vjenčanja kada je shvatila da je sve bila jedna velika greška.

"Nisam mogla da sastavim rečenicu. Jutro nakon vječanja sam shvatila da je sve bila velika greška. Nisam željela da budem u braku. Shvatila sam da još uvijek nije vrijeme da se vjenčam“, rekla je.

Ipak, naredne dvije godine par je dosta bio razdvojen zbog poslovnih obaveza, a njihova veza je samo „opstajala“. Jednom prilikom, Agasi joj je priznao da je u prvom periodu njihove veze bio zavisnik od kristalnog meta što je još više napravilo razdor u njihovom odnosu.

"Bila sam šokirana i povređena što mi to nikada nije rekao. Mislila sam da će se naša veza zasnivati na istini“

Bruk je dodala da joj je Agasi nakon razvoda 1999. godine rekao da je prava sreća što nikada nisu imali djecu jer joj u suprotnom „ne bi tako olakšao razvod“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana