Brojne slavne ličnosti u 2015. stale na ludi kamen

Agencije
Brojne slavne ličnosti u 2015. stale na ludi kamen

Brojne slavne ličnosti izabrale su 2015. godinu da tokom nje kažu sudbonosno "da", a par čija je ljubavna priča punila novinske stupce od samog početka krunisanjem svoje ljubavi brakom podigao je najviše prašine na našim prostorima.

Pjevačica Severina krajem septembra službeno je postala gospođa Kojić, kada se za Igora Kojića potajno udala u Istri.

Ali, kako bi svoju sreću podijelili sa drugima, par je u Beogradu 22. novembra pripremio proslavu za 500 zvanica koja će sigurno svima ostati u sjećanju. Tokom prvog plesa svirala im je pjesma Petra Graše "Moje zlato", uz koju su razmjenjivali nježnosti.

Vijest o vjenčanju glumice Sofije Vergara i njenog kolege Džoa Manganijela odjeknula je svijetom, a vjenčali su se istog dana kao Severina i Igor. Holivudski par za prvi ples je odabrao pjesmu Frenka Sinatre "The Way You Look Tonight", a među zvanicama su bila brojna poznata imena poput Riz Viterspun i Arnolda Švarcenegera.

Godinu je obilježilo i zvjezdano vjenčanje još jednog para kolega, a to su Dženifer Aniston i Džastin Tero, ali su fanovi bili razočarani što su se oni potajno vjenčali. U avgustu su navodno organizovali proslavu Džastinovog rođendana, zavaravši tako zvanice i iznenadivši ih burmama na rukama.

Da su glumice ove godine čvrsto odlučile da je vrijeme da se udaju pokazala je i Vanda Vinter, koja je vezu dugu godinu i po sa sportistom Ivanom Parlovom okrunila sredinom decembra i to u Zagrebu.

U bračne vode su uplovili i izraelska ljepotica Bar Refaeli i preduzetnik Adi Ezra, koji su se vjenčali 25. juna.

Mediji su brujali o vjenčanju hrvatske voditeljke Antonije Blaće i njenog izabranika Hrvoja Brlečića, koji su bračne zavjete razmijenili u junu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana