Britni traži dečka preko interneta

Agencije
Britni traži dečka preko interneta

Svjetska muzička zvijezda Britni Spirs, koja je nedavno raskinula sa vjerenikom Džejsonom Trevikom, riješila je da sreću potraži na internet sajtu za traženje partnera i nada se da će konačno pronaći muškarca koji će je trpiti.

Kako ne bi ostala sama, Britni Spirs se, otkriva njen prijatelj, registrovala na jednoj američkoj internet stranici za traženje partnera, piše Dejli mejl.

Navodno, sviđa joj se to što može pod lažnim imenom da koketira s muškarcima, jer niko ne zna ko je ona zapravo.

Pjevačica danima ne izlazi iz kuće, jer je očajna zbog nedavnog raskida sa vjerenikom Džejsonom Trevikom.

Uvjerena da će teško pronaći muškarca koji će je trpiti, 31-godišnja zvijezda, koja iza sebe ima dva braka, sada se nada sreći preko interneta.

„Zasitila se izlazaka i romantičnih večera. Sviđa joj se to što na internetu može da bude anonimna i da flertuje s muškarcima, jer se registrovala pod lažnim imenom", navodi neimenovani izvor blizak pjevačici.

Spirsova je, navodno, pronašla nekoliko potencijalnih „kandidata", koji joj se sviđaju. Svaki dan im šalje poruke, ali se još uvijek ne usuđuje da se sastane sa njima.

Inače, Britni je raskinula sa Džejsonom godinu dana nakon vjeridbe. Poslije raskida udomila je psa, kojim se pohvalila na Tviteru, a napisala je da će joj on biti dovoljan. Međutim, ubrzo je shvatila da ne može bez dečka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana