Britni pjevala u polupraznoj zagrebačkoj Areni

Glas Srpske
Britni pjevala u polupraznoj zagrebačkoj Areni

Svjetska pop diva Britni Spirs okupila je tek šest hiljada obožavalaca na koncertu u subotu uveče u zagrebačkoj "Areni", koja može da primi oko 12.000 posjetilaca. Publiku je razočarala izvođenjem pjesama na plejbek, kao i relativno kratkim koncertom.

Oko sat i po Britni je pjevala uglavnom hitove sa novog albuma, a poslije svake pjesme se presvlačila. Tako je glumila Merilin Monro, gejšu, Kleopatru, trbušnu plesačicu te zavodila sve svjetlucavim kombinezonima i plesom. Na koncertu u Zagrebu koji je dio njene evropske turneje, nazvane po novom albumu "Famme Fatale", na plej-listi uglavnom su se našle nove pjesme, ali obožavaocima, među kojima su očekivano najglasnije bile tinejdžerke, to nije nimalo smetalo.

Scenografija i produkcija bile su na samom vrhuncu. Koncert je obilovao specijalnim efektima, vatrometima, autima, velikim brojem video-bimova, koji su se po potrebi dizali i spuštali na pozornicu, a publika je vrištala na svaku promjenu. Plesači su odradili vrhunski posao i sve se činilo kao dobro uvježbana pozorišna predstava.

Međutim, pohvale se ne bi mogle uputiti i Britni, koja se sve vrijeme trudila da pleše i uskladi otvaranje usana sa muzikom koju je primala u slušalice.

U "Areni" je bilo mnoštvo poznatih, između ostalih Severina, Maja Cvjetković, Rene Bitorajac sa suprugom, Ivana Radovniković i Neven Ciganović.

Fanove je najviše oduševila kada je u pjesmi "Till The World Ends" imala velika anđeoska krila sa kojima se izdigla iznad stejdža. Sjajna produkcija bila je očaravajuća, a Britni je pred kraj koncerta dovela i svoje sinove Šona Prestona i Džejdena Džejmsa koji su publici mahali sa pozornice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana