Britanski glumac tvrdi da je biološki otac djece Majkla Džeksona FOTO

Agencije
Britanski glumac tvrdi da je biološki otac djece Majkla Džeksona FOTO

London - Glumac Mark Lester, koji je počeo da glumi još kao dijete, kaže da vjeruje da je on biološki otac djece pokojnog Majkla Džeksona, Prinsa Majkla (16), Paris (15) i Blenketa (11) i dodaje da će se podvrći DNK analizi kako bi to potvrdio, prenose agencije.

On navodi da ga je Džekson zamolio da donira spermu godinu dana prije rođenja djece, za koje Lester kaže da strašno liče na njegovu djecu, kojih ima četvoro.

Lester (54) je poslao dirljivu poruku Majklovoj djeci, sa kojima nije bio u kontaktu od Majklove sahrane 2009. godine, a u poruci je napisao: “Tu sam, dođite i posjetite Englesku, mi ćemo paziti na vas”.

Mark Lester kaže da je nakratko bio zaboravio na donaciju sperme o kojoj su govorili početkom 90-ih.

- Pošto me je Majkl pitao da mu doniram spermu ja sam potpuno bio zaboravio na to. Onda je, otprilike godinu dana kasnije, opet pomenuo tu temu i ja sam pristao - kaže Mark Lester.

Lester priča kako je Majkl organizovao da dođe na kliniku u Harli Strit u Londonu, i kako je išao tamo nekoliko puta, dao spermu, ali da o tome više nikad nisu razgovarali.

- Dok je Majkl bio živ, nisam o tome razmišljao. Nisam to uradio da bih dobio nešto iz toga - priča glumac.

Postali su jako dobri prijatelji, Lester je čak bio kum Majklovoj djeci, i njihova djeca često su zajedno provodila raspuste i vikende, i obavezno su se viđali kad god bi Majkl boravio u Britaniji.

Mark ponavlja da, dok je Majkl bio živ, nije razmišljao o doniranju.

Tek kada je pjevač umro, i kako su djeca rasla, primjetio je sličnost između njih.

- Moja kćerka Olivija liči na Paris. I drugi su primjetili da Prins liči na mene iz mlađih dana - kaže on.

Kada je Lester to jednom pomenuo porodici Džekson, klan je tu mogućnost odbacio uz sarkazam.

Lester kaže da će uraditi DNK analizu jedino ako to podrže i Majklova djeca.

- Ne bih to uradio bez njihove dozvole, ali kad budu punoljetni, a to nije daleko, ako budu htjeli, ja ću to uraditi – naveo je on.

Lester otkriva da je Džekson imao kolekciju kompozicija koje nije snimio i da ih je držao u sefu na imanju Nedođija, i da mu je čudno što ih još niko nije otkrio.

- Nije mogao da piše, i zato je, kad god bi mu nešto palo na pamet, morao to odmah da zabilježi. Ako bi mu na pamet pao neki ritam, on bi to odmah snimio na kasetofon. Ti snimci negdje postoje jer ja sam ih čuo - otkriva Lester.

Prijateljstvo dvoje djece-zvijezda

Njih dvojica upoznali su se 1978. godine poslije koncerta grupe “Džekson 5” u Londonu.

Obojica su bila djeca-zvijezde, i postali dobri prijatelji.

- Oko Majkla je uvijek bila gomila ljudi, računajući i tjelohranitelje, ali samo mali broj ljudi ga je stvarno poznavao. Ja sam postao jedan od tih malobrojnih srećnika – rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana