Britanska princeza na vjenčanju Holi Valans, pjevačice srpskog porekla

Agencije
Britanska princeza na vjenčanju Holi Valans, pjevačice srpskog porekla

Australijska pop zvjezda i glumica srpskog porijekla Holi Valans (pravo ime joj je Rejčel Vukadinović) počela je pripreme za svoje gala vjenčanje s bogatim trgovcem nekretnina Nikom Kendijem, a u želji da vjenčanje održi u tajnosti, čak ni zvanicama kojima je poslala pozivnice nije otkrila tačan datum i lokaciju vjenčanja.

Ona se vjerila prošlog Božića na Maldivima, a prošle nedjelje je na 300 adresa poslala pozivnice za svoje vjenčanje, za koje se za sada zna da će biti upriličeno u Los Anđelesu, budući da su se ona i njen vjerenik upoznali upravo u tom gradu.

Britanski mediji uspjeli su da se dokopaju nekih detalja vezanih za njeno vjenčanje, te se tako zna da je Holi odlučila da će njenu vjenčanicu kreirati Sara Barton, dizajnerka koja radi u kući „Aleksandar Mekvin" i žena koja je osmislila čuvenu vjenčanicu britanske princeze Kejt.

Među zvanicama će se naći veliki broj slavnih ličnosti, uključujući i neke članove britanske kraljevske porodice kao što je unuka kraljice Elizabete II, princeza Beatrisa, ali i pjevač Brajan Feri, te muzički mogul Sajmon Kauel i mnogi drugi.

Vjenčanje, koje će se po svoj prilici dogoditi tek idućeg septembra, trajaće dva dana, a Holi planira da svoju rodbinu iz Australije dovede u Ameriku.

Holi je već mjesecima na dijeti kako bi uspjela da dotjera liniju pred najsrećniji dan u svom životu, a jedno vrijeme je izbjegavala pojavljivanje u javnosti jer je kuburila s viškom kilograma, da bi skorije uradila provokativni set fotografija i pokazala da je vratila dobro poznate obline.

Pjevačica i glumica je rođena kao Holi Rejčel Vukadinović, a dijete je mješovitog braka Britanke i Srbina i ima dvije mlađe sestre Olimpiju i Koko. Još kao tinejdžerka dobila je ulogu u jednoj od najpopularnijih australijskih TV sapunica „Neighbours", u kojoj je svojevremeno igrala i Kajli Minog.

Ona je 2002. izdala svoj do sada najuspješniji album „Footprints", koji joj je donio svjetsku slavu, a u međuvremenu je igrala u poznatim serijama poput „Bjekstva iz zatvora", „Istražitelja iz Majamija", „Svite", bila zaštitno lice mnogih kozmetičkih kuća i učestvovala u britanskom „Plesu sa zvjezdama".

Mag nekretnina

Nik Kendi i njegov brat vlasnici su jedne od najvećih britanskih agencija za nekretnine. Kao dobar pokazatelj toga kolikim bogatsvom raspolažu, može da posluži to što su prije dvije godine, između ostalog, prodali stan u Monaku vredan 314 miliona dolara. Takođe, oni stoje iza jedne od najelitnijh zgrada u Londonu - „One Hyde Park".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana