BRIT nagrade: Duboki dekoltei i gola leđa FOTO

Agencije
BRIT nagrade: Duboki dekoltei i gola leđa FOTO

BRIT nagrade privukle su najveća imena muzičkog šoubiznisa a uprkos hladnom februarskom danu u Londonu dame na crvenom tepihu bile su razgolićene kao i uvijek, javile su agencije.

Džesi Džej prva se pojavila, pokrenuvši trend crnih haljina. Ona je zadivila mnoge svojom „versaće" haljinom sa dubokim dekolteom i „džimi ču" cipelama.

Slično njoj, Tejlor Svift se odlučila za crnu kreaciju do poda sa providnim umecima, libanskog dizajnera Elija Saba.

Rita Ora priznala je da je razmatrala nekoliko haljina i da je odlučila šta će da nosi u posljednjem trenutku.

Na kraju je izabrala satensku ružičastu haljinu bez leđa ruske kreatorke Uljane Sergenko.

Aktuelna Bond djevojka Berenis Malro "podigla je temperaturu" u izazovnoj srebrnkastoj haljini "dona karan" sa dekolteom.

Pjevačice Emeli Sande i Adel i bend Mumford & Sons neki su od dobitnika britanskih muzičkih nagrada BRIT koje su dodijeljene sinoć u londonskoj O2 areni.

Ameli Sande koja je pjevala na ceremonijama otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu, osvojila je nagradu u dvije kategorije - najbolji ženski izvođač (kategorija u kojoj je posthumno nominovana i Ejmi Vajnhaus) kao i nagradu za najbolji album "Our Version of Events".

Pjevač Ben Hauard takođe je osvojio dvije tačkaste statue koje je dizajnirao Demijen Hirst, u kategorijama najbolji britanski pjevač i najbolji debitant.

Adel je dobila nagradu za najbolji britanski singl "Skajfol" iz istoimenog filma o Džejmsu Bondu, a grupa Mumford & Sons je pobijedila u kategoriji za najbolji folk bend.

Američki r'n'b pjevač Frenk Oušn je nagrađen kao najbolji muški izvođač koji nije iz Velike Britanije, dok je Lana del Rej osvojila istu tu nagradu u ženskoj kategoriji.

Nagradu za najbolji živi nastup osvojila je grupa "Coldplay", a najbolja strana grupa je "The Black Keys".

Ceremoniju u O2 areni otvorio je sastav Muse numerom "Supemacy".

Među ostalim izvođačima koji su sinoć nastupili bili su i Džastin Timberlejk, Tejlor Svift, Robi Vilijams i drugi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana