Brenin sin dobio gomilu novca za rođendan

Agencije
Brenin sin dobio gomilu novca za rođendan

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović proslavio je 18. rođendan. Procjenjuje se da je Brenin mezimac od maminih kolega i prijatelja za punoljetstvo dobio nevjerovatnih 100.000 evra.

Pred samu žurku Viktor još nije znao koliko je novca tačno dobio. Međutim, on je otkrio da će svakako dio para dati djeci bez roditeljskog staranja jer ga pogađa sudbina tih mališana.

- Ako mi gosti poklone oko 100.000 evra, daću deo u humanitarne svrhe. Verovatno deci bez roditelja, jer sam išao već da ih obiđem. Drugi deo ću potrošiti na putovanja sa drugarima po Italiji i Španiji. Zaista mi nije bilo važno šta će mi prijatelji doneti. Nije mi bitna cena poklona, mada je koverta uvek dobrodošla - rekao nam je Viktor kroz smijeh.

Mlađani Živojinović je dodao i da ne očekuje od mame Brene i tate Bobe da mu kupe skupocjeni poklon jer su mnogo para "pukli" za njegovu proslavu.

- Poklon od roditelja nisam zahtevao. Sve što sam do sada poželeo, to su mi i pružili. Dobra i brza kola mi nisu potrebna jer imamo tri dobra automobila u kući - dodao je Viktor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana